Trenkwalder jest jednym z liderów w branży HR w Polsce, specjalizując się w rekrutacjach stałych, tymczasowych, outsourcingu i doradztwie personalnym. Trenkwalder należy do Grupy Trenkwalder International AG, która od ponad 30 lat świadczy usługi HR w 17 krajach Europy, wspierając Kandydatów i firmy w realizacji ich celów zawodowych i biznesowych.
Aktualnie dla naszego Klienta poszukujemy osób na stanowisko:
Szef kuchni (m/k) - Holandia
Miejsce pracy: Holandia
Obowiązki:- zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,
- zachowanie estetyki wydawanych dań,
- zachowanie czystości stanowiska pracy,
- przyjmowanie i obsługa pytań, skarg, problemów gości,
- koordynowanie urlopów,
- selekcja nowych pracowników,
- szkolenie pracowników.
Wymagania:- doświadczenie zawodowe,
- kreatywność, pasja i zapał widoczny zarówno w kuchni, jak i w kontakcie z klientem,
- komunikatywna znajomość języka angielskiego,
- doświadczenie w zarządzaniu zespołem,
- wysoka kultura osobista,
- sumienność i zaangażowanie,
- umiejętności zarządzania produktami, magazynami.
Oferujemy:- możliwość rozwoju zawodowego, a także realny udział we współtworzeniu unikalnych, prestiżowych usług gastronomicznych i standardów obsługi klienta,
- darmowy nocleg (prywatne pokoje z WiFi),
- atrakcyjne zarobki,
- pracę w międzynarodowym środowisku.
Trenkwalder jest jednym z liderów w branży HR w Polsce, specjalizując się w rekrutacjach stałych, tymczasowych, outsourcingu i doradztwie personalnym. Trenkwalder należy do Grupy Trenkwalder International AG, która od ponad 30 lat świadczy usługi HR w 17 krajach Europy, wspierając Kandydatów i firmy w realizacji ich celów zawodowych i biznesowych.
Aktualnie dla naszego Klienta poszukujemy osób na stanowisko:
Szef kuchni (m/k) - Holandia
Miejsce pracy: Holandia
Obowiązki:
- zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,
- zachowanie estetyki wydawanych dań,
- zachowanie czystości stanowiska pracy,
- przyjmowanie i obsługa pytań, skarg, problemów gości,
- koordynowanie urlopów,
- selekcja nowych pracowników,
- szkolenie pracowników.
Wymagania:
- doświadczenie zawodowe,
- kreatywność, pasja i zapał widoczny zarówno w kuchni, jak i w kontakcie z klientem,
- komunikatywna znajomość języka angielskiego,
- doświadczenie w zarządzaniu zespołem,
- wysoka kultura osobista,
- sumienność i zaangażowanie,
- umiejętności zarządzania produktami, magazynami.
Oferujemy:
- możliwość rozwoju zawodowego, a także realny udział we współtworzeniu unikalnych, prestiżowych usług gastronomicznych i standardów obsługi klienta,
- darmowy nocleg (prywatne pokoje z WiFi),
- atrakcyjne zarobki,
- pracę w międzynarodowym środowisku.